Payco versterkt zich met Nine Bisschops

Payco heeft zich deze week versterkt met Nine Bisschops als HR en Business Consultant. Nine komt over van een ander HR-bedrijf, maar zag meer opportuniteiten in Payco als werkgever. “Ik hoop dat ik bij Payco mijn droomjob kan vervullen”, vertelt Nine. “Ik voel bij Payco de passie die ik miste bij mijn vorige werkgever. Van Saïd krijg ik veel erkenning en de vrijheid om mezelf verder te ontplooien.”

Die erkenning is dan ook op zijn plaats. Nine heeft al 36 jaar ervaring als HR-manager bij verschillende bedrijven. Die rugzak aan ervaring -zeg maar hele vrachtwagen aan ervaring – neemt ze nu mee naar Payco. Ze is een welkome versterking om samen met Shana de sterke groei die het bedrijf kent verder in goede banen te leiden. Met de aanwerving van Nine speelt Payco in op de sterke groei van de afgelopen maanden en kunnen we een goede service voor elke klant verzekeren.

Liefdevol gezin

Natuurlijk bestaat het leven uit veel meer dan werken en dat beseffen we bij Payco maar al te goed, en is ook een van de redenen dat Nine voor ons koos. “Ik ben een happy, goedgezinde mama van twee jongens die ondertussen al het huis uit zijn”, vertelt ze. “’s Avonds kom ik thuis bij mijn lieve en geduldige man. Ons liefdevolle gezinnetje geeft mij inspiratie en kracht om elke dag het beste van mezelf te geven.”

De motor van Payco

Payco is blij met de versterking. De HR en Business Consultants zijn namelijk de motor van Payco. Alles passeert via hen: het contact met de ondernemers en bedrijven die we ondersteunen en de effectieve verwerking van hun loonadministratie.

Nine en Shana zijn trouwens een goedgeoliede machine. De twee hebben in het verleden al met elkaar samengewerkt en kennen elkaar door en door, waardoor ze hun geweldige synergie mee naar onze werkvloer nemen. We hopen volgende maand zelfs al een nieuwe collega te verwelkomen.

Team achter Payco

Onze payroll consultants (payco’s) worden ondersteund door Yasser met zijn automatiseringsprojecten en Melissa die de administratie voor haar rekening neemt. Externe collega’s Bart en Laurens van Onuitwisbaar Producties maken ons merk kenbaar naar de buitenwereld.

Jouw partner voor Payroll

Payco is klaar om de komende maanden jouw bedrijf een zorgeloze administratie te bezorgen.

Deel dit artikel:

Abonneer en blijf op de hoogte van nieuws, events en interessante updates.

Wat vind jij belangrijk als werknemer?


Wil jij veranderen van sociaal secretariaat, maar kost het je te veel moeite? Je bent niet alleen! Daarnaast heeft overschakelen...
FE8F52A2-6E48-4616-858B-4CAD066030F9
Zowel een loonsecretariaat als een sociaal secretariaat is een dienstverlener in de HR-sector: het behandelt personeelszaken en loonadministratie. Wat is...
417E2D6B-E6DD-487E-B0E9-3A281FDFA0AD
Shana Bogaerts is de eerste werknemer van Payco. Ze kent de ins en outs van het bedrijf én van haar...
EEAAAFB6-73AE-4C42-9BA2-49DD01AD8D3F